КОНФИГУРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Ве молиме обновете ги сите домени како и дополнителните опции за истите.

Регистрирај свој официјален македонски доменwww. .


* Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии: .com, .net, .org, .media, .biz, .ca, .online, .club, .us, .co, .tv, .info